GUETTA IN DA HOUSE

Hola!

Efter helgen i Puerto Vallarta ar vi nu tillbaka i Mexico City, dar vi tanker stanna tills pa sondag, da vi aker till Kuba. Ett kart aterseende av staden, da det kanns lite som att komma hem. Vi kanner oss tom sa hemma att vi har borjat ta tunnelbanan! Det har vi ju inte gjort pa ett tag, om man sager sa. Och det kostar typ 1,5 kr per aktur. (Val innanfor sparrarna kan man aka hur som helst for dessa ynka kronor. Nice!)

I Puerto Vallarta chillade vi mest. Gick runt lite och kopte presenter och sant... At gott och var lite turistiga sadar. Pa lordagkvallen var det partydags pa hostlet, och ett gang fran ett annat hostel kom och joinade oss. Efter att ha pratat mycket med engelska med alla da de flesta ar amerikaner dar, upptackte vi att de tva tjejerna i ganget var svenskar, till var stora forvaning. Snacka om att det var roligt och extremt konstigt att prata svenska med andra an med varandra! Svenska har ju liksom blivit vart hemliga sprak. Vi drog i alla fall ut till en klubb for att dansa senare och vi hade en valdigt rolig kvall :)

Pa sondagkvallen tog vi nattbussen till Mexico City (nastan 12 timmar tog det) och har ar vi nu. Dessa tva dagar har vi bland annat varit pa ambassaden och hamtat Jeanettes pass (lattnad BIG TIME!!) och vi kan nu sluta tanka pa det. Vi har ocksa varit i en stor park och akt trampbat i en lite sjo, vilket var mysigt. (Hej traningsvark.) Men, viktigast av allt, sa har vi bokat biljetter till David Guettas konsert pa torsdag, har i City. Vi rakade se en skylt om detta evenemang i forbifarten i en taxi och kollade snarast upp det pa internet, da han ar typ BAST. Sa, nu har vi biljetter (drygt 300 kr for konsertbiljetter till en sadan varldsstjarna, HELT OK sager vi!) VI AR SA TAGGADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Vi aterkommer med bilder imorgon, glomde kamerasladden pa rummet!

Ha det kanoners!
Besitos!
Anni & Jeanette

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0