Hur lång tid kommer det ta egentligen?

Nej men hörrni! nu är det bara 5 veckor och två dagar kvar tills vi lämnar Sverige :) jag har sagt det förut och jag säger det igen - det börjar närma sig! ;)

Nu när det börja närma sig på riktigt, så har jag  funderat lite på hur resan kommer se ut. Och jag har kommit på massa roliga situationer som kan komma att uppstå, så här kommer lite frågor och påståenden som jag funderar på när jag har tråkigt:

1. Vem kommer vara först med att tappa bort något på resan?

2. Vem kommer bränna sig i solen först?

3. Vem kommer få en förälskad sydamerikan springandes efter sig?

4. Vem kommer gnälla mest under våran hike upp till Macchu Pichu?

5. Hur lång tid i Sydamerika kommer vi klara av innan vi siter och pratar om svensk mat?

6. Hur många gånger kommer vi bli lurade?

7. Vem kommer vara den första som får ett break-down av något slag?

8. Vem kommer skada sig först?

9. Hur lång tid tar det tills vi har vårat första bråk? (haha)

10. I vilket land kommer vi träffa någon vi känner?
(Världen är så liten nowadays så man vet ju aldrig.. t.ex så vet vi att våra vänner Robin och Paola är där just nu..)


Kommer inte på mer just nu, men jag lovar att uppdatera om jag kommer på något mer ;)



39 dagar kvar!

un beso
Jeanette


The time of our lives

Hejsan hoppsan!


Nu ni. Nu kommer vi nog inte dö under resan, för idag har vi shoppat reseapotek! Vi har införskaffat hydrokortisonsalva, Resorb, Ipren, sårrengöring, handdesinfektion, vanliga plåster, större plåster samt skavsårsplåster, så med det vi redan hade (myggmedel, solkräm, aftersun, diarrétabletter och bandage) ska vi väl klara oss undan det värsta! Vi har dessutom köpt små resekit med uppblåsbar kudde, ”ögonbindel” och öronproppar. Jajamensan, här har det shoppats! (Jag råkade visst köpa en bikini också, som jag blev lite kär i).


Sen fikade vi. Kladdkaka med grädde och latte blev det. Åh, matorgasm…


Jeanette visar ett smakprov på hur heta vi kommer vara när vi reser.


Sen fick vi ett tecken. Resan kommer bli awesome, helt enkelt! När vi gick förbi en affär på vägen mot bilen spelades en låt som gjorde att båda kom att tänka på vår nya låt-crush med våra gudar Black Eyed Peas; ”The Time (Dirty Bit)”. Det som hände var att efter att ha nynnat med några rader i låten som spelades i affären ryckte båda till samtidigt och utbrast ”ÅÅH!!” och började skratta åt att vi tänkte på samma sak. SEN, när vi satte oss i bilen för att köra hem hoppades vi lite på att låten skulle komma på radion, men utan större förväntningar eftersom det bara är en kort sträcka hem. Men som ni säkert redan har listat ut så kom den. Vi höll på att köra av vägen i vår extas och dundrade sen hem med dunkande högtalare. Åh. Den är så fantastisk. Det kommer bli så himla bra det här hörrni!!
 

Höj volymen till max och släpp loss!




56 dagar = 8 veckor kvar!

 
Besos,

Anni


Quiero ir ahoritaaaa

hola todos!!

Nu är det banne mig inte långt kvar! På onsdag så är det exakt två månader kvar till avresa! OH-MY-GOD !
Men det är nu det roliga börjar, allt kommer på plats och det börjar kännas på riktigt nu, vi ska faktiskt åka till Sydamerika i TRE MÅNADER!! :D

Allt är i princip bokat och klart, ialla fall det som vi vill ha bokat och klart. Jag kämpar hårt får att vi ska vara lite fria och bara gå dit näsan pekar, medan Anni gillar planering :P blir en ganska bra mix tror jag... Anni håller koll på mig och mina vilda planer medan jag ser till att hon inte planerar för mycket ;)

Anyway, det som vi hittills har bokat och så är mest tiden i Peru då vi ska åka upp till Macchu Pichu med organisationen Bamba Experience. Då planen är att vara extremt utåtriktade och skaffa massa backpackervänner från världens alla hörn, som vi kan hålla kontakten med under våra äventyr.

Sen har vi även bokat tre nätter på ett paradis. Tre nätter typ bungalows som egentligen ser ut som najsiga lägenheter med BÄSTA läget vid havet. Tre nätter i paradiset helt enkelt :)

Men utöver det här så har vi massa andra saker som vi vill/ska göra i alla länder. Till exempel klättra på vulkaner, åka tequilatåget och eventuellt roadtrippa lite ;) Sen har jag ett mål att pricka av i Costa Rica, jag ska lära mig att surfa under våra tre veckor där. Jag bara måste! eller ialla fall försöka lära mig utan att dö i vågorna ;) hehe

Gud vad jag längtar!

63 dagar kvar!

   



Besos
/Jeanette


RSS 2.0