Så ni vet liksom..

Jag kom på en sak idag.. en sak om denna blogg, och det är att ni kanske undrar vad vi är för prickar och varför vi fick för oss att åka till Sydamerika tillsammans. Så nu barn tänker jag berätta om hur vi träffades och varför vi kom på denna galna idé!

Det är nämligen så att vi lästa Spanska på Universitetet i höstas i samma grupp och allt. Och Anni, som den raggarbruden hon är, smög upp bredvid mig och frågade rakt ut "Visst är det du som är Jeanette?"...
Jag vet inte hur ni skulle ha reagerat men min första instinkt var att sparka henne på smalbenet och sen springa därifrån av rädsla för jag hade ingen aning om vad detta var för en lång konstig tjej... Men sen visade det sig att hon och jag hade gemensamma vänner och dittan och dattan, ni vet täbybor känner alla...
Och efter detta lilla möte så blev vi spanskapolare som ägde korridoren på universitetet vi var coolast på området helt enkelt. Och det visade sig att vi hade samma intressa till och med! Att äta och prata om mat! hahah så många långa pluggluncher blev det nog :)

Under vår lilla spanskakurs så läste vi en kurs som handlade endast om latin amerika och vi blev båda kära i alla länder och platser vår lärare visade bilder på och snabbt föddes en idé om att vi skulle åka dit, men vi planerade våra resor på olika håll med andra människor. Men efter mycket om och men och trubbel hit och dit så bestämde vi oss i februari att vi ska göra det tillsammans! Och nu är vi här med bokade biljetter och stora planer :) En bra resa kommer det bli helt enkelt!




Besiitos! /Jeanette


HoLa!

TJENA MITTBENA!

Som Anni berättade i det förra inlägget så börjar nu våran drömresa till Sydamerika. Dock så kanske jag ska nämna att det är 232 dagar kvar tills avresan... Alltså vi lämnar inte landet förrens den 3e januari så det är ju ett tag kvar ;) MEN! eftersom det är en ganska big resa så finns det ju en del att förbereda. Så ja vi tänker skriva lite här om hur det går för oss (typ skriva skit om varandra när vi blir osams? eller?).

Så missa föhfan inte allt bus vi hittar på! :D

Da Luego amigos! /Nettan

VAMOS!

Gott folk, nu är vi ta mig tusan på g. Flygen är bokade!!! Rutten blir Peru - Colombia - Costa Rica - Mexiko - Kuba och så hem igen. Tre månader. Take off 3 januari 2011. OMG!!!

Snart är vi i juni, och då är det bara sju månader kvar! Dags att börja fixa vaccinationer, köpa megaryggsäck,  förnya passet och lite annat smått och gott. Jag har lite svårt att fatta det, helt ärligt, men vi SKA faktiskt dit! Tillbaka till Latinamerika! WOOOHOOOOOOO!!!!!!

Vad jag nästan mest ser fram emot är att få återse min kära fd värdfamilj i Costa Rica. Mami vet att jag kommer och är lika överlycklig som jag. <3 Och allt annat vi ska göra och se ger mig rysningar - fy satan vad roligt det kommer bli!

Nu kör vi. VAMOS!!!

Besitos! Anni

RSS 2.0