A taste of Cuba

Hola amigos!

Jeanette och jag mejlar verkligen VARJE dag om resan. Är det ens möjligt att ta upp olika saker varje dag fram till den 3 januari? Finns det så mycket att diskutera? Jag skulle inte bli förvånad. Nu senast har det handlat om malariatabletter. Köpa eller inte köpa – det är frågan. Hade malariarisken varit stor hade vi självfallet inte tvekat, men nu är fallet annorlunda. Nu har vi i alla fall mejlat några som ska ha koll på det där för att se vad dom tycker. Det är ju liksom lite en ekonomisk fråga också. (Det är svindyrt).

80 dagar kvar







Underbart... ♪♫


Besito!
Anni

Kaffe & bulle

Hej hej hallå!

 

Idag var det planeringsmöte igen (läs: Jeanette kom till mig för kaffe och bulle). Det är en jäkla massa att gå igenom, det ska sägas! Det här med bussarna i Peru har tagit en del tid att söka information om, och även om bussarna i Mexiko. Det är ju i dom länderna vi kommer åka längst sträckor. Nu tror vi dock att vi har löst det i Peru (vi har iaf mejlat till ett företag som verkade ha bra biljetter på säng-bussar, som ”bara” tog 21,5 timmar, och inte 26), och i Mexiko så gav vi upp det hele och tänkte köra på den spontana varianten. Vi vet att det går bussar mellan ställena vi ska till, så det får lösa sig på plats helt enkelt. Vi kommer väl inte vara dom enda turisterna som irrar runt där liksom.

 

Sen så har vi drömt oss bort till Colombias karibiska kust lite också, men hjälp av min nya braiga Colombia-bok! Vi vill bo i en bungalow på stranden. Vi SKA bo i en bungalow på stranden. Ett par nätter iaf.



 

NU KÄNNS ALLT BARA SÅ HIMLA BRA!!!

 

86 dagar kvar.

 

BESO!
Anni


3 Oktober

Idag kära vänner är det den 3 oktober vilket inte bara betyder att det lite mindre än 12 veckor kvar tills julafton eller att det är 22 dagar kvar tills löning, utan det betyder också att idag är det EXAKT tre månader kvar tills vi står där på arlande med fullpackade väskor, likadana skor och höga förväntningar. Och har tre månaders äventyr i Sydamerika framför oss... helt sjukt.

Vi har varit duktiga och fixat nästan allt redan, såsom vaccinationer, skor, väskor och försäkringar. Men det är sjuuukt mycket kvar! vad fan ska man ha för kläder med sig? hur många strumpor? pengar? tjocktröjor? Ja you name it! Nästan varje dag mejlar jag och Anni till varandra då vi har kommit på en ny grej som vi borde ha med oss eller inte ha med.. och ändå är det 3 månader kvar, tänk hur jobbiga vi kommer vara när det endast är tre dagar kvar ;)

Trots att man är sjukt taggad inför allt nytt vi kommer möta och se så kan man inte låta bli att vara lite nervös och lite smått skräckslagen också :P

OH WELL!

Countdown: 92 dagar!

BESOS!
/Jeanette

RSS 2.0