Buscando zapatos

Hola!


Idag har Jeanette och jag varit duktiga igen. Först laddade vi med en smarrig macka på Sandy’s, för att sedan knalla iväg till Naturkompaniet för att kolla läget på sko-fronten! Vi ska ju vandra en del, bland annat i indianernas fotspår i bergen i Peru, i costaricanska skogar och kanske bestiga en och annan vulkan, vem vet, så ett par rejäla dojor känner vi att vi vill investera i. Vi pratade med en mycket trevlig tjej som gav oss många goda råd, så nu känner vi oss ännu lite mer förberedda. Sen gick vi dock till Stadium för att se om dom hade lite mer ekonomiska förslag, och se där fann vi allt ett par som kändes bra, som ”bara” kostade 999 kr (på rea!), så nu jäklar kommer vi matcha ännu mer! Inte nog med att vi kommer ha likadana ryggsäckar – skorna sätter liksom pricken över i:t!


 

Jösses vad vi är satsiga, and I love it!! Vi kommer ju inte vara så jätteheta med våra kängor och höga strumpor, men det är smällar man får ta här i livet. Vi kommer i alla fall vara med om ett sjuhelvetes äventyr!


PÅ SÖNDAG ÄR DET BARA TRE MÅNADER KVAR!!!              
 

Un beso,

Anni


Palla skriva en rubrik.

Men tja!

Idag hade jag och Anni ett mycket viktigt möte igen. Hon fixade kaffe och jag fixade brownies = ett mycket viktigt och braigt möte! ;)
Vi planerade nämligen lite inför vistelsen i Peru med resor och grejer inom landet. Och vi upptäckte en sak som vi har gjort en VÄLDIGT stor missberäkning på (kan man säga så?)... nämligen resan mellan Lima och Cuzco. Resan som vi trodde skulle vara en bit kaka visar sig vara motsatsen. resan mellan Lima och Cuzco tar nämligen 24-26 timmar.... en hel dag. Och inte nog med det man har två alternativ:
1. Den faliga resan. Denna busstur är till för de äventyrslystna människorna som gillar att åka raka vägen till cuzco som också betyder den farliga, smala kringelikrokvägen högst uppe i Anderna.
2. Den mindre farliga resan. För oss små fega Svenskar som hellre åker runt berget och slipper hänga på varenda stupkant med bussen och be till Gud att vi inte ska dö i varje kurva.

Det mest komiska med detta är att oavsett om man tar bussrea 1 eller 2 så tar det lika lång tid. alltså 24-26 timmar. What's the point liksom. Vi har ialla fall inte dödsönskan så vi tar alternativ två.

Nästa problem är... vafan ska vi underhålla oss med i 24 timmar på en buss? nån som har tips på något bra ha-med-sig-på-resan-spel?


112 dagar kvar

PAZ!
Jeanette


RSS 2.0