Countdown: 189 dagar

Hola todos!

Idag tog jag tag i sånt här tråkigt pappersarbete som man måste fixa innan resan (bättre att vara i tid right?), dels så har jag inte fått första fakturan på resan så jag har runt runt till Kilroy och Wasa för att få fram någon bra ursäkt. Och tydligen har någon tabbat sig så jag måste åka in till Kilroy och skriva på papprena igen (!) KUL... kul.
Sen var jag duktig och ringde till mitt försäkringsbolag och fixade en reseförsäkring till resan. Gud vad jag känner mig vuxen nu... måste göra något barnsligt innan jag drar till jobbet! ;)

Sen så har jag även kollat lite på tåg och sånt i Peru så man vet hur man ska ta sig upp till Machu Picchu, ingen billig resa riktigt men klart värt det! :D

Lite bilder från Peru för att göra er avundsjuka:
 

 




Besitos
/Jeanette


Noches de fantasía

Åh. Det är så härligt nu när man shoppar nya sommarkläder... Tankarna går direkt till resan. "Den här kan jag ha i Latinamerika!!" Det är ju liksom inte så att det kommer finnas så mycket att handla precis innan vi åker, om vi inte vill ha med oss dunjackor eller mössa och vantar. Och det tänker vi VERKLIGEN inte packa ner! Planering, kära ni, planering! Åh vad jag älskar att vara ute i god tid. (Nej men! Är det så?)
Jajamen, de här sju månaderna kommer gå undan i en rasande fart!

Sju månader...

Man får väl roa sig bäst man kan under tiden - här är ett hett tips från moi! Mucho gusto!

http://www.youtube.com/watch?v=SVt5t6666tc

(Vem blev sugen på att följa med?)

Besito!
Anni

RSS 2.0