David Guetta, One love

Hej hopp!

Forst och framst ska vi beratta for er om varan kvall i torsdags, da vi gick pa David Guettas konsert. Konserten borjade kl. 20.00 och da satt vi fortfarande i taxin i en langsam bilko, vi blev da stressade och sa fort vi sag stadion hoppade vi ur taxin och sprang sista biten, man vill ju inte missa hans entré pa scen!! Dock var det inte sa enkelt som vi trodde, vi sprang tydligen in i fel ingang och irrade omkring ett bra tag stressade och irriterade pa alla, just da, imkompetenta och jobbiga mexikaner. Vi tog da till varat hemliga och mycket anvandbara vapen - puppyeyes och inte forsta spanska. Da kom vi in pa ratt stalle utan problem. Vi kom till vara platser ca en timme efter att konserten skulle ha borjat men Guetta var inte dar an, sa vi kunde andas ut. Faktum ar att han faktiskt inte kom ut pa scen forran midnatt, p.g.a nagra tekniska problem. Men vi var glada enda for partyt borjade vid halv tio med nagra andra dj's. Nar Guetta antligen kom pa scen borjade det riktiga  partyt och hela stadion var som ett stort dansgolv och vi stod pa vara stolar och dansade och sjong till klockan blev tva och konserten var slut. Vid det laget hade vi inga roster kvar men oj vad nojda vi var. Kan ha varit den basta kvallen pa resan! WE LOVE GUETTA!

Idag ar det varan sista dag har i Mexico da vi imorgon tar flyget till Havanna, Cuba for att utnyttja vara tva sista veckors semester dar. Hur sjukt kanns inte det liksom?! Men vi ar taggade infor Cuba da Peace & Love festivalen kommer till Havanna 25-26 mars. AWESOME we say! Sen kommer nog manga timmar spenderas pa stranden.

Nu har vi inte sa mycket mer att  uppdatera sa vi slanger in en liten video fran konserten. Vi lyckades inte ladda upp en av vara egna sa vi snor en fran youtube. Denna video ar fran den basta delen av konserten nar Guetta tackar for sig till laten Memories och vi ryser nar vi hor den. sa javla bra och kanslan dar pa stadion under denna delen ar obeskrivlig.

http://www.youtube.com/watch?v=RP48RNtgNWg&feature=related

(Gick inte att lagga upp viedon har sa vi lankar istallet :) )


Ta hand om er dar hemma!
Jeanette & Anni

Kommentarer
Postat av: Mary

Ni är bra coola, hoppas jag att ni vet!!

Hoppas ni får det awesome i ert sista land ocksåååå :)



<3 <3 <3

2011-03-19 @ 23:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0