Cause it's a beautiful daaaay!

Guten Tag.

I skrivande stund befinner vi oss i Puerto Vallarta vid Stillahavskusten. Nu ar vi tillbaka till varmen och fuktigheten och basta av allt - HAVET! <3 (Det har visserligen varit varmt hela tiden i Mexico City, men anda ehehehhe)

Varan vistelse i Guadalajara pavagen hit var mycket trevlig trots att vi kan ha lyckats med att hitta det konstigaste hostlet. Agaren var mycket trevlig hela tiden och vi trodde att han bara var en allmant trevlig prick, tills han erbjod oss weed... da ramlade polletten ner och vi forstod att han bara var hog hela tiden haha! Men vi hade ett mysigt litet privat rum (sjukt lange sedan!!) dar vi hade lordagsmys med egengjord guacamole :)
Guadalajara ar en fin stad som trots att den ar Mexikos nast storsta stad kanns ratt liten. Fanns ialla fall manga mysiga gator och det kan nog ha blivit *host lite for mycket host* shopping och vara vaskor ar nu pa bristningsgransen... hur ska detta sluta?

Vid femtiden pa kvallen idag kom vi fram till Puerto Vallarta och vi blev lite smatt kara i staden direkt. Nar vi sedan strosade omkring lite efter middagen och sag alla affarer blev vi foralskade. Vi ar verkligen inte klara med shoppingen pa langa vagar hoho! Nu blir det dock en kort visit har da vi imorgon aker pa, som vi kallar det, semester. Tredagars-lyx pa ett hotell here we cooomee!!

Men vi ar bada overrens om att vi maste tillbaka hit och undersoka (shoppa) staden narmare. Och kanske bada lite i havet medan man kan.... (det ar ju trots allt bara fyra veckor kvar OMG!)

Pura Vida!
Jeanette & Anni

P.S. Man uppskattar aldrig det man har forran man forlorar det, i detta fall pratar vi om vara mp3-spelare, da vi pa bussen hit idag fick horlurar med musik och vi satt och  sjong hela resan hogt for alla passagerare. Vi saknar var musik.

Kommentarer
Postat av: Eva

Shopping, härligt! Bo på hotell, underbart härligt! Ni är verkligen värda några dagars lyx, även om man kan tycka att er resa är rena lyxen. Vilken möjlighet det är att kunna färdas över hela världen och ta del av människor, natur och kultur.

Men ändå - shopping tjohoo!

Kram kram

2011-03-07 @ 15:46:18
Postat av: Elsi

ett tips är att ta på sig alla kläder som inte får plats i väskan när ni ska hem till kalla Sverige.. Tänk på övervikten.. :-) Men just nu, bara njut! puss

2011-03-08 @ 21:39:39
Postat av: Gabbi

Japan har drabbats av en tsunami, den kan vara på väg mot sydamerika!!! Hör runt om vad som händer!

2011-03-11 @ 14:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0