Vi gillar Kaffe.

Halloj.

Nu borjar allt falla pa plats igen. Ett provisoriskt pass ar pavag till Jeanette och allt stulet ar anmalt och fixat hos forsakringsbolagen. Och nu ar vi ivriga att aka harifran mot nya aventyr, darfor tar vi forsta bussen till surfparadiset Tamarindo imorgon!!

Idag var det forsta gangen sen vi kom hit till Costa Rica som vi intog vara positioner som turister. Vi begav oss till Café Britts kaffeodling har i Heredia. En liten rundtur bland kaffeplantorna och sedan en genomgang hur man gor kaffe. Vi fick aven lara oss hur man, som en proffisionell kaffesmakare, ska smaka och betygsatta kaffet. Tro inte att det ska bli latt att bjuda oss pa kaffe nu! Vi ar numera krasna...
Det blev aven lite shopping i affaren efter, ASGOTT kaffegodis!! mmmmm!

Det ar val det som har hant pa sistone, just nu regnar det massor har och vi vill inte ga ut for att ata. Sa vi ska kolla om man kan bestalla pizza med homedelivery :) tjocka, sloa turister som vi ar.

Hoppas allt ar bra hemma
Besos
Jeanette & Anni

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad skönt att det ordnat till sig. Så fick ni en ny erfarenhet att lägga till livets många.

Tamarindo låter så himla exotiskt och gott, som en maträtt faktiskt. Surfparadis påminner mig och Beach Boys, som var och fortfarande är en av mina stora favoriter. Här talar vi riktig surfmusik!

Ni får ha det bra och jag följer er med intresse.

Kram kram

2011-02-10 @ 09:10:07
Postat av: Elsi

Ni kräsna kaffedrickare, hoppas ni köpte hem några bönor! Puss :-)

2011-02-10 @ 21:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0