Surfers Paradise

Hej hej halla!

Nu har vi snott en dator fran en engelsman som bor pa samma hostel som oss har i Tamarindo, sa har kommer en liten update! Vi befinner oss aterigen i hettan vid stranden igen, and we love it. Som vi skrev forut ar Tamarindo ett riktigt surfstalle och stallet kryllar av heta surfdudes. Idag har dessutom Jeanette haft sin forsta surflektion medan Anni satt och fotade och laste i sin solstol. Anni halsar att Jeanette var jatteduktig! Och att hon at grym pa att fota.

Forutom surflektionen har vi inte hittat pa sa mycket har annu, vi har mest legat pa stranden och haft det skont. Vi har ocksa traffat massa roliga manniskor har pa hostlet, vi bor med ett riktigt harligt gang! Igarkvall var vi ute pa ett diskotek efter att ha suttit lange och diskuterat bade det ena och det andra med nagra amerikaner bl.a. Men nu har vi hittat vart gang som bestar av tva engelsman, en amerikan och en fran Litauen, som vi precis har atit middag och druckit drinkar med. Det ar det HAR som ar sa himla roligt med att resa. Manniskor fran olika lander traffas och delar med sig av olika erfarenheter och perspektiv! Vi har haft det superkul, kort sagt.

Imorgon bar det av pa aventyr, da vi ska ut och rida! 7.15 borjar turen som kommer vara i fem timmar. Det lar bli intressant da Jeanette aldrig suttit pa en hast (Skansen raknas inte) och hennes traningsvark efter surfningen borjar redan nu smyga sig pa. Annis riderfarenheter ar inte heller mycket att skryta med, sa vi far se om vi overlever. (De skulle tydligen ta hand om oss, sa ni behover inte oroa er.) Roligt ska det bli, iaf!

Vi tanker pa er, hoppas ni har det bra!
Besos,
Anni & Jeanette

Kommentarer
Postat av: Lena

Låter jättekul där borta! Ni lär få ont i hela kroppen av ridturen.

2011-02-13 @ 17:48:41
URL: http://jeanetteochannipavift.blogg.se/
Postat av: Elsi

önskar er en fin ridtur och många goda skratt! besos!

2011-02-13 @ 18:52:48
Postat av: Jessica

Härligt med ridning! Jag kikar in på bloggen då och då, det är så roligt att läsa om era äventyr. Ni är två tuffa tjejer tycker jag som gör en sån här resa. Hatten av. Stor kram från storkusinen

2011-02-14 @ 00:27:16
Postat av: Eva

Oj, oj, vad mysigt med en ridtur, i fem timmar... Ja ni lär nog få lite ont både här och där, men upplevelsen kommer att vara mycket större. Man ser sin omgivning från ett helt annat perspektiv och man kommer både djur och natur mycket närmare. Lycka till med det!

Alla hjärtans dag kramar till er båda

2011-02-14 @ 15:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0