Hur lang tid TOG det egentligen...?

Hola people!!

Efter nastan en vecka i Tamarindo har vi nu lamnat kusten. Imorse tog vi en buss till San José kl 3.30 pa morgonen (vad ar grejen med dessa okristligt tidiga morgnar egentligen?!) och anlande drygt fem timmar senare i landets hufvudstad. Det blir bara en liten mellanlandning har, da vi ska ta en buss till Monteverde harifran om nagra timmar.

Vi hade det verkligen kul i Tamarindo, vi traffade massa roliga manniskor som vi kommer sakna! Igarkvall ordnade vi en gudomlig middag pa hostlet till alla, vilket var valdigt trevligt och gav en mysig gemenskap. Det var en kanadensisk tjej som holl i tradarna med maten, som bestod av lite smatt och gott plockiplock, otroligt frascht med massa gronsaker, pastasallad, omelett och ett par roror, tex guacamole. Mmmmmmmm.... Bra avslut.

Ridningen gick forresten bra i sondags. Vi var ute i naturen i tva timmar pa hastryggen (inte fem..), men det rackte gott och val for att ge vara bakdelar en riktig omgang, och vi kanner fortfarande av traningsvarken... Det var hur som helst valdigt fint, da vi red genom skog och mark, genom hagar fulla med kor och besteg berg (typ!). Eller, hastarna besteg berg. Vi koncentrerade oss mest pa att halla oss kvar pa hasten... Skamt asido, det gick finfint och ingen ramlade av :) Vi sag apor, by the way! Dom var sota, aven om de blev arga pa oss och skrek och kastade pinnar pa oss. Gullungar.

Har om dagen kom vi att tanka pa listan som Jeanette skrev i bloggen i november. Vi insag att vi har betat av en hel del pa listan och tankte darfor ta den har, med svaren! Here goes:


1. Vem kommer vara först med att tappa bort något på resan?
Vi har faktiskt inte tappat nagot speciellt. Jeanette sager dock nu att hon har tappat en troja nu i Tamarindo som hon inte orkade leta efter. Sa, Jeanette!

2. Vem kommer bränna sig i solen först?
Jeanette ;)

3. Vem kommer få en förälskad sydamerikan springandes efter sig?
Aven har ar svaret Jeanette! Eller, egentligen bada tva, men MEST Jeanette. Fast efter de dar tva forsta peruanerna har karlarna regnat tatt hos bada tva.

4. Vem kommer gnälla mest under våran hike upp till Machu Picchu?
Nu blev det ju faktiskt ingen hike upp till Machu Picchu. Daremot hikade vi ju till ett vattenfall, men bada var for koncentrerade pa att keep on walking for att orka gnalla...

5. Hur lång tid i Sydamerika kommer vi klara av innan vi sitter och pratar om svensk mat?
Det var den har fragan som fick oss att komma att tanka pa listan. Det var namligen har om dagen. Plotsligt, nar vi satt och at var ihopslangda pastamiddag, satt vi och pratade om sill och potatis med dreglande munnar.

6. Hur många gånger kommer vi bli lurade?
Lite svar att svara pa, men vi vet att det har hant ett par ganger i alla fall. Inget allvarligt dock. Betalat lite overpris sadar, bara...

7. Vem kommer vara den första som får ett break-down av något slag?
Har som tur ar inte hant annu!

8. Vem kommer skada sig först?
Anni. Eller, skada och skada, men ett mystiskt rivsar uppenbarade sig pa Annis ben i Paracas i Peru, som haller pa att utvecklas till ett fint arr i solen.

9. Hur lång tid tar det tills vi har vårat första bråk? (haha)
Detta ar inte heller nagot vi kan pricka av an, tack och lov :)

10. I vilket land kommer vi träffa någon vi känner?
Colombia! Paola pa hostlet i Santa Marta. Vi maste ocksa beratta att vi traffade en f.d. klasskompis till Jeanette nu i Tamarindo, vilket aven det var planerat. Trevlans!


Vi hoppas att vi ska kunna ladda upp lite bilder snart ocksa, vi kanske kan sno nagons laptop i Monteverde. Time will tell, so stay tuned! I Monteverde ska vi forresten aka djungelbana, vilket kommer bli nagot att beratta for barnbarnen. Anni borjar undra lite vad hon har gett sig in pa, men det ar liksom lite av ett maste... Det blir extremt haftigt.

Ha det superbast sa hors vi!
Besitos,
Anni & Jeanette

Kommentarer
Postat av: Mary

Gillar er lista, tänkte faktiskt på den för ett tag sen!! Och gud vad jag skulle gilla den där bruden på hostlet som fixade maten, låter najs! Skönt att ni har det bra!! PUSSS

2011-02-16 @ 23:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0