Vi lever!

HOLA!

Nu har det gatt lite mer an en vecka sen vi skrev sist sa det ar val dags for en liten uppdatering om vad vi har gjort :)

Fre-lor 25-26/3
Det var dags for Peace & Love festivalen att ga av stapeln i Havanna och vi (trogna svenskar som vi ar) stod forst i kon for att komma in. Direkt nar vi kom in traffade vi nagra svenskar som vi hangde med resten av festivalen. En svensk festival i Cuba behover ju ett svenskt gang som styr upp det hela liksom. Och vi hade det skitkul med all musik, ol och skratt at konstiga fulla kubaner. Kandes lite konstigt att prata svenska hela tiden och forsta dagen blandades det mycket med spanska och engelska innan alla kom in i svenskan.
Pa scen var bland annat The Baboon Show, Timbuktu & Damn, Familjen, nagra andra svenska punkband som var galna och lika manga kubanska band. Promoe var dar och vi lyckades springa ikapp honom foratt fa en bild, dock verkade han mest forvanad over att tre svenska tjejer jagade honom i Cuba sa han sa inte manga ord... hehe.
Allt som allt sa var det en mycket rolig helg och nu kanns det lite som att man kanske borde ga pa riktiga P&L i sommar hemma i Sverige. Ses dar eller?

Son-ons
Pa sondagen tog vi bussen till Trinidad som vi hort mycket gott om fran vara svenska vanner, och det var mycket riktigt en mycket fin stad. Dock sa kan vi saga att om man tycker att Havanna ar som att resa tillbaka i tiden sa reser man annu langre bak i tiden i Trinidad. Har var det hast och vagn som gallde och staden var extremt lugn och tyst.
Vi bodde hos en sot ung tjej som lagade jattegod mat till oss varje morgon och kvall. Kan man laga mat sa har man vunnit vara hjartan lika fort som man kan saga mat.

Vi tog en heldag till att vandra omkring i staden och kolla laget, sen blev det en heldag pa stranden. Och vilken strand! Vi har aldrig sett sa turkost vatten i hela vara liv (och da har vi anda sett nagra fina strander och hav) och vi njot for fullt. Dock sa var solen liiiite starkare an vad vi trott sa nar vi kom hem var vi nagot branda, lyckat sista veckan.

Ons-fre
Pa onsdagen akte vi tillbaka till Havanna for att spendera tva dagar dar innan vi checkade in pa hotell. Vi besokte da aquariumet dar vi fick se bade en delfin- och sjolejonshow. Vi var lika imponerade som femaringarna.
Sen tog vi en sista promenad i Gamla staden.

Nu ar vi som sagt incheckade pa samma hotell som vi bodde pa de forsta tva natterna i Cuba. Vi kande att vi ville ha lite lyx sahar innan vi aker tillbaka till Sverige och kylan. For er som kanske har missat det sa aker vi faktiskt hem imorgon! OH. MY. GOD. har det redan gatt tre manader?

Sa nu om en timme ungefar ska vi bege oss till spaavdelningen och unna oss lite manikyr och pedikyr. Najs.

Ha det bra dar hemma sa ses vi om tva dagar................
Besos
Jeanette & Anni

Kommentarer
Postat av: Elsi

Kan vara skönt att komma till svalkande Sverige för att lena era brända axlar.. men våren är på gång!! Hör av er från Paris så vi vet att ni är på g. Det ska bli så skönt för er att byta häst o vagn mot tunnelbana och buss! Puss

2011-04-02 @ 20:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0